Biobeurs wordt concurrent BioVak

Bionext gaat samen met Libéma de Biobeurs 2015 organiseren. Deze vindt plaats op 21 en 22 januari in de IJsselhallen in Zwolle. De Biobeurs concurreert met de BioVak die beursorganisator ICEM sinds 2008 jaarlijks houdt.

Biobeurs+wordt+concurrent+BioVak
© Nieuwe Oogst

Bionext-directeur Bavo van den Idsert weet niet of er genoeg ruimte is om twee grote biologische beurzen te houden in Nederland.

'Dat zal de toekomst uitwijzen. De drie belangrijkste stakeholders in Bionext zijn de boeren, handel en winkels. Die hebben dit besluit genomen. En daarmee is de binding naar de achterban natuurlijk wel sterk', zegt Van den Idsert.

Voorbereiding

Bionext werkt al driekwart jaar aan de nieuwe beurs. De beurs wil een scala aan producten presenteren, ook non-food, en daarnaast een podium bieden waar onderzoek, praktijk, internationale) markt en overheid presentaties kunnen houden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  20° / 8°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer