De+Bolster+wint+Ekoland+Innovatieprijs
© Nieuwe Oogst

De Bolster wint Ekoland Innovatieprijs

De eerste prijs van de Ekoland Innovatieprijs is gewonnen door biologisch zaadveredelingsbedrijf De Bolster uit Epe. Vanavond ontving De Bolster de prijs op BioVak 2014.

De jury beoordeelde de drie inzendingen op meerdere aspecten waaronder innovatie en maatschappelijke acceptatie. De jury had bij de beoordeling de zware taak om bedrijven met een grote diversiteit te vergelijken. Daaruit kwam De Bolster als beste, alle criteria meewegend.

Presentaties

's Middags, voorafgaand aan de bekendmaking van de uitslag, presenteerden de drie genomineerde bedrijven zich in een speciale workshop. Derde prijs-winnaars Jos Jeuken en Ellen Krul van het bedrijf Gaos in Swifterbant maakten er samen met de Verhalenboot uit Zwolle een presentatie in creatieve, theatrale stijl van.

Piet den Hertog van De Mèkkerstee uit Ouddorp werd tweede. De Mèkkerstee is zorgboerderij, kaas- en ijsmakerij en boerderijwinkel in één.

Weer

 • Donderdag
  16° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
Meer weer