'BioVak 2013 iets minder publiek'

De biologische beurs BioVak 2013 trok waarschijnlijk een fractie minder publiek dan vorig jaar. De beursorganisatoren zijn wel heel tevreden over de kwaliteit van de beurs.

%27BioVak+2013+iets+minder+publiek%27
© Jos Beugelsdijk/Nieuwe Oogst

'Misschien hebben we toch nog wel 15.000 unieke bezoekers getrokken naar de IJsselhallen', zegt Sjoerd de Hoop, die namens beursorganisatie Icem betrokken is bij de BioVak. De Hoop noemt het opvallend dat veel bezoekers en workshopdeelnemers nog meer dan andere jaren geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden met biologische producten en in de kennisuitwisseling.

Qua standhouders bleef de beurs op een vergelijkbaar niveau met vorig jaar. 'Je zag dat een coöperatie als Agrifirm een wat kleinere stand had, maar daarnaast wel een ruimte huurde om workshops te houden voor hun aangesloten ondernemers. De kwaliteit van de beurs gaat daarmee omhoog', zegt De Hoop.

Tevreden

De organisatoren kijken tevreden terug op de afgelopen dagen en krijgen ook positieve reacties. 'Het is gewoon een beurs met een gastvrij karakter', typeert De Hoop de sfeer.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer