Franse Bio+-wijnen bij SPAR

Supermarktketen SPAR verkoopt als eerste in Nederland Bio+-wijn. Deze is sinds eind december verkrijgbaar bij alle SPAR-winkels. De nieuwe wijnen zijn afkomstig van het Franse wijnhuis Maison des Terroirs Vivants.

Franse+Bio%2B%2Dwijnen+bij+SPAR
© SPAR

Dat wijnhuis is een van de belangrijkste Franse producenten van biologische wijnen. Coenecoop Wine Traders is de leverancier van de Bio+-wijnen.

De eerste flessen werden woensdag 4 december bij SPAR Wageningen in het schap gezet. De supermarktketen beschouwt de nieuwe Bio+-wijn als een goede aanvulling op haar bestaande assortiment biologische wijnen.

Rode en witte wijn

In de Bio+-lijn zijn de varianten rood en wit beschikbaar rood. De witte wijn is een blend van de druivenrassen Chardonnay, Sauvignon Blanc en Viognier. De verschillende rassen met unieke eigenschappen zorgen voor een mooie fris-fruitige witte wijn.

De zonnige en soepele rode wijn is een blend van de druivenrassen Merlot, Cabernet Sauvignon en Syrah. Het is een fruitige wijn met inhoud en een overvloed aan rode en zwarte bessen. Een opvallende mineraliteit en een rond mondgevoel.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer