Reestlandhoeve+zoekt+investeerders
© Willem Dijkema

Reestlandhoeve zoekt investeerders

Wijngoed De Reestlandhoeve in Balkbrug is een crowdfundingsactie begonnen. Er zijn al 28 certificaten van 1.000 euro uitgezet.

John en Wilma Huisman maken Nederlandse wijn op de grens van Overijssel en Drenthe. Aanpassingen op het bedrijf vragen nieuwe investeringen. Huisman wil dit via crouwdfunding financieren. Hij heeft een ton nodig, daarvan is nu 28 procent binnen.

Looptijd zeven jaar

Belangstellenden kunnen certificaten aanschaffen met een looptijd van zeven jaar. De rente bedraagt 3 procent. De aflossing bedraagt per jaar 142,86 euro (1/7 deel van 1.000 euro), aan het eind van ieder jaar te ontvangen.

De rente van 3 procent wordt berekend over het gemiddeld uitstaande bedrag van 500 euro en is bepaald op jaarlijks 15 euro.

Rente en aflossing

Investeerders krijgen per jaar 157,86 retour, gedurende zeven jaar. Het is mogelijk om de rente en/of de aflossing niet in geld te ontvangen, maar geheel of gedeeltelijk in Reestlander wijnen te ontvangen.

Belangstellenden kunnen zich vanavond laten informeren op Wijngoed De Reestlandhoeve.

Weer

 • Zaterdag
  16° / 11°
  20 %
 • Zondag
  16° / 11°
  75 %
 • Maandag
  18° / 14°
  50 %
Meer weer