Actualiteiten arbeid online toegelicht

Boeren en tuinders die op de hoogte willen blijven van actuele zaken en vragen rondom agrarisch werkgeverschap en cao’s kunnen op 9 december meedoen aan een live online bijeenkomst.

LTO Noord werkgeverslijn houdt dan een zogenoemd ‘webinar’, dat om 19.30 uur begint. Het is de eerste keer dat LTO Noord aangesloten werkgevers de gelegenheid biedt om live bij zo’n online-bijeenkomst aan te haken.

Vanuit de LTO Noord werkgeverslijn worden live presentaties verzorgd, die deelnemers kunnen volgen op de eigen laptop of computer. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en mee te doen aan korte enquêtes. Omdat het een proef is, kunnen de eerste keer maximaal dertig werkgevers meedoen.

Goed werkgeverschap

Behandeld worden de agrarische cao's en functiewaardering per 2014, de subsidieregeling praktijkleren en premiekorting jongere werklozen en de huisvesting van arbeidsmigranten. Ook de modernisering ziektewet (BeZaVa) en WW komen aan de orde, net zoals werken met Wajongers. In zijn algemeenheid wordt tijdens dit webinar aandacht worden besteed aan het stimuleren van goed werkgeverschap in de agrarische sector

Belangstellenden kunnen zich voor deze webinar aanmelden via het e-mailadres werkgeverslijn@ltonoord.nl. Ze ontvangen dan een bevestiging en een link met inloggegevens.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer