Doe+mee+met+Colour+your+Life+Award
© IPM

Doe mee met Colour your Life Award

Na het succes van voorgaande jaren vindt ook in 2014 tijdens de Internationale Pflanzen Messe (IPM) de Colour your Life Award plaats. Alle boom- en vasteplantenkwekers die deelnemen aan de IPM kunnen hun plant/boom met verhaal inschrijven voor de prijs.

Consumenten vinden het volgens Remy Steijger van Digital Marketing leuk om de verhalen achter een product te horen. 'Verhalen maken consumenten bewust van het belang van een groene leefomgeving.'

Het verhaal geeft een extra stimulans om een boom of tuinplant te kopen. 'Hoe mooier het verhaal, hoe minder belangrijk de verkoopprijs. De Colour your Life Award IPM 2014 zet de verhalen achter de plant in de schijnwerpers.

Het maakt volgens Steijger niet uit of je wint: 'Op het podium staan is vaak al meer dan genoeg.'

Colour

Tijdens alle IPM beursdagen, van 28 tot en met 31 januari 2014 in Essen (Duitsland), worden de genomineerde planten/bomen op de beursvloer en in de communicatie in de spotlights gezet. Een vakjury en beursbezoeker beoordelen de inzendingen.

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 30 januari in hal 12. Het deelnameformulier kan hier worden gedownload.

Weer

 • Zondag
  13° / 2°
  10 %
 • Maandag
  14° / 6°
  60 %
 • Dinsdag
  14° / 9°
  20 %
Meer weer