Gratis TCO-boom voor twaalf gemeenten

Het sfeervolle sortimentsbos van Expo TreeCentreOpheusden is twaalf bomen armer. Gemeenten die de beurs in Dodewaard bezochten mochten een boom uitzoeken.

Gratis+TCO%2Dboom+voor+twaalf+gemeenten
© Willem Dijkema

Het aantal gemeenten dat de beurs bezocht, viel tegen. De beursorganisatie had alle gemeenten in Nederland (zo'n vierhonderd) uitgenodigd de beurs te bezoeken. Als lokkertje konden de gemeenten een boom in het sortimentsbos uitzoeken.

Slechts twaalf gemeenten gaven gehoor aan de oproep van Expo TCO. 'Maar liefst vijf gemeenten uit Overijssel ontvangen binnenkort een boom uit Opheusden', meldt tijdelijk boswachter Arie van de Kolk. De bomen worden na de beurs gratis bezorgd en geplant.

Zaken doen

Hoewel met 2.100 bezoekers het aantal van vorig jaar niet werd overschreden, zijn volgens Sandra van Tol de meeste standhouders tevreden. 'Over het algemeen is iedereen tevreden. 70 procent van de standhouders zegt volgend jaar weer te willen komen.'

Volgens Van Tol was de eerste dag qua bezoekers matig. 'Gisteren waren er vooral veel Duitsers en andere buitenlanders. Standhouders zeggen ook goed zaken te hebben gedaan.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer