Varkens Vandaag pareert graffiti-actie ViN

Een graffiti-actie van Varkens in Nood (ViN) is door Varkens Vandaag vanmiddag gebruikt om aandacht te vestigen op het Weekend van het Varken. Dat evenement vindt 14 en 15 september plaats.

Varkens+Vandaag+pareert+graffiti%2Dactie+ViN
© weekend van het varken


Varkens in Nood spoot op fietspaden in de buurt van Brabantse varkensstallen tekeningen van varkens met daarin de tekst: Varkens, je ziet ze niet maar ze zijn er wel.

Met de actie wil ViN voorbijgangers laten nadenken over varkens die in de intensieve veehouderij worden gehouden.

Weekend van het Varken

Varkens Vandaag, de organisatie die 'het ware verhaal' van de varkenshouderij aan media en burgers uitlegt, hing vanmiddag in Erp, bij één van de tekeningen een spandoek op van het Weekend van het Varken.

De tekst van ViN werd daarbij veranderd in 'Varkens je ziet ze wel'. Tijdens het Weekend van het Varken kunnen burgers, verspreid over Nederland, een bezoek brengen aan zichtstallen en varkensbedrijven.

Vrijwilligers

De organisatie zoekt nog varkenshouders die op een deelnemend bedrijf mee willen helpen om uitleg te geven, of mee te helpen met de opbouw van diverse zaken. Meer informatie daarover bij Mechie Beurskens: 06 - 38 43 67 09 of info@stapindestal.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  14° / 6°
  10 %
 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
Meer weer