Bloemenkeuring Naaldwijk digitaal verwerkt

De organisatie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling in Naaldwijk maakt dit jaar gebruik van een nieuw digitaal systeem om de gegevens van de bloemenkeuring te verwerken. Het systeem is gisteren getest.

Met dit geavanceerde computersysteem is het mogelijk om vanaf de toezeggingen van de telers over te leveren producten tot aan de vaststelling van de prijzen alle informatie digitaal te verwerken.

Het gaat daarbij onder meer om het verzorgen van de beoordelingslijsten van de keurmeesters, het maken van oorkondes, etiketten en aanduidingen in de tentoonstelling.

Resultaten

Een andere optie is, dat direct na het bekend maken van de resultaten van de keuring, alle data op de website van de Nationale Zomerbloemententoonstelling te lezen zijn. Deelnemende telers ontvangen per e-mail hun resultaten.

Ook dit jaar vormen de vele inzendingen van de keuring van zomerbloemen het middelpunt van de tentoonstelling die landelijk gezien wordt beschouwd als de belangrijkste presentatie van zomerbloemen.

Oude Kerk

De tentoonstelling vindt plaats van 29 augustus – 1 september in de monumentale Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer