Drentse limonade wint innovatieprijs

De Limonaderij uit Nieuw-Weerdingen in Oost-Drenthe heeft met het product munt-citroen siroop de Landwinkel Innovatieprijs 2013 gewonnen.

Ondernemers Marco en Caroline Goet kregen gisteren op de Landwinkel Innovatiebeurs in Veenendaal het certificaat overhandigd. Dat gebeurde uit handen van voorzitter Frans van Brandenburg van de Landwinkel Coöperatie.

Dat is het samenwerkingsverband van producenten van huisgemaakte agrarische streekproducten.

De Limonaderij

De Limonaderij is een jong bedrijf, gestart in 2012. Het produceert onder andere huisgemaakte siroop, van lokale grondstoffen die in het seizoen beschikbaar zijn.

'Nieuwe, innovatieve smaken ontwikkelen is echt onze passie. Dat wij nu met onze munt-citroen siroop de Innovatieprijs 2013 mogen winnen is geweldig', zegt Marco Goet.

Schapenkaas

Op een gedeelde tweede plaats eindigt Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom uit Bunschoten met hun Scoontjesroom, samen met De Kaasfabriek uit Alphen aan den Rijn met de biologische Mècorino schapenkaas.

Tijdens de Landwinkel Innovatiebeurs konden 45 standhouders en meer dan tweehonderd bezoekers met elkaar in contact konden komen. Zo kunnen de producenten ideeën opdoen voor nieuwe producten en de onderlinge samenwerking intensiveren.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer