iVerde nieuw platform groenpromotie

Anthos, LTO Vakgroep Bomen en Vaste planten en Branchevereniging VHG hebben het initiatief genomen tot de oprichting van het nieuwe voorlichtings- en promotieplatform iVerde.

Het platform richt zich op het bevorderen van de maatschappelijke waardering van groen en groenproducten en het verzorgen van de promotie in binnen- en buitenland. Doelgroepen van iVerde zijn zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Als eerste stap wordt bekeken of bestaande projecten en producten op het gebied van promotie en innovatie van Productschap Tuinbouw door iVerde overgenomen kunnen worden.

Gemeenteraadverkiezingen

Verder is het de bedoeling een nieuw voorlichtingsprogramma uit te werken, dat aansluit op de Gemeenteraadverkiezingen in maart 2014. Doel van deze activiteit is groen nog hoger op de gemeentelijke politieke agenda te zetten.

Het bestuur van iVerde bestaat uit Jan de Vries en Henk Westerhof (beiden namens Anthos), Jan van Leeuwen en Henk Raaijmakers (beiden namens LTO Vakgroep Bomen en Vaste Planten) en Egbert Roozen en Rien van der Spek (beiden namens Branchevereniging VHG).

Uitvoering

Voor de uitvoering van de activiteiten wordt gebruik gemaakt van de bestaande personele capaciteit binnen de eigen werkorganisaties.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer