DLV Plant start kennisnetwerk

DLV Plant start een Kennisnetwerk Biologische akker- en tuinbouw. Biologische ondernemers en omschakelaars kunnen zich aanmelden.

Per 1 juli 2012 is de financiering van het bedrijfsnetwerk biologische akkerbouw en vollegrondsgroenten door het ministerie van EL&I gestopt.

Uitgangspunt van het departement was dat de afgelopen jaren een overgangsperiode zou zijn naar een zelfstandig opererend kennisnetwerk voor ondernemers. Die betalen eerste jaar 250 euro voor drie bijeenkomsten en een landelijke studiedag.

Netwerk onmisbaar

Uit reacties van ondernemers blijkt dat de functie van het netwerk onmisbaar is. Om de uitwisseling van kennis en ervaring - onderling en met onderzoekers en bedrijven - te kunnen continueren, is besloten het netwerk voort te zetten.

DLV Plant benadrukt dat het gaat om een netwerk van en voor ondernemers. De vragen en wensen van ondernemers staan centraal.

Regionale groepen

Er komen vier of vijf regionale groepen: Noord-Nederland, Flevoland, Noord-Holland, Zuidwest-Nederland en Zuidoost-Nederland. Bij voldoende belangstelling komt er ook een groep met bedrijven in omschakeling.

Leden van het netwerk hebben toegang tot alle bijeenkomsten, ook buiten de eigen regio.

Aanmelden

Belangstellenden voor het netwerk kunnen zich aanmelden via een van de adviseurs van DLV Plant of tijdens de Biovak, 23 en 24 januari in Zwolle.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer