Inschrijving Plantarium geopend

De inschrijftermijn voor boomkwekerijbeurs Plantarium 2013 in Boskoop is opengesteld.. Inmiddels is de beurs bij voorinschrijving al voor 70 procent gevuld.

Vorig jaar was Plantarium overtekend. Aanmeldingen en eventuele wensen worden in volgorde van binnenkomst behandeld, stelt de organisatie. Voor deelnameformulieren en meer informatie wordt verwezen naar de website.

Groen spreekt

Het thema van de 31e editie van Plantarium is “Groen spreekt”.Hiermee wordt tot uitdrukking gebracht dat planten ertoe doen, planten hun eigen verhaal hebben en dat groen voor zich spreekt.

Daarnaast wordt de nadruk gelegd op het feit dat persoonlijk contact tussen producent, handel en consument nog steeds belangrijk is bij internationaal zaken doen.

Internationaal

Deelname wordt verwacht uit 15 verschillende landen en vakbezoek uit 43 landen onderstrepen het internationale karakter en maken Plantarium tot dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa.

Plantarium trok in 2012 ruim 17.000 bezoekers. Nog steeds worden op Plantarium directe orders geboekt (40 procent) terwijl 80 procent van de deelnemers nieuwe contacten opdoet. Van de bezoekers zegt 97 pocent op Plantarium bestaande contacten te onderhouden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer