Politie betrapt dief landbouwvoertuig

De politie heeft zondag in Well een 37-jarige Venlonaar aangehouden wegens diefstal van een landbouwvoertuig ter waarde van enkele tienduizenden euro's. De man is op heterdaad betrapt.

Agenten zagen zondagmiddag op een parkeerplaats aan de Grotestraat in Well een graafmachine staan, waarbij twee mannen zich verdacht ophielden. Toen ze poolshoogte gingen nemen, reed een verdachte meteen weg in een auto, waarbij hij een stopteken negeerde.

Duitsland

Een 37-jarige man uit Venlo werd ter plaatse aangehouden op verdenking van diefstal van de graafmachine. Uit onderzoek bleek dat deze eerder was gestolen bij een agrarisch bedrijf in het Duitse Straelen.

Het landbouwvoertuig is in beslag genomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  13° / 7°
  50 %
 • Woensdag
  8° / 5°
  10 %
 • Donderdag
  10° / 4°
  70 %
Meer weer