Techniektalenten strijden op titel

De VakkanjerWedstrijden landbouwmechanisatie naderen de ontknoping. Op 15 en 16 maart zijn de finalewedstrijden bij het PTC+ in Ede.

Techniektalenten+strijden+op+titel
© Nieuwe Oogst

In de finale staan Arjan van Kemenade (Abemec Veghel), Michel van der Loo (Amemec Waalwijk), Berend Hoogma (Martien Visser Joure), Leon Koster (Veenma Niawier) en Leander Meijers (Weevers Swifterbant) tegenover elkaar.

De VakkanjerWedstrijden bieden een podium voor jonge talenten van ROC’s en bedrijven om hun technische kwaliteiten op de proef te stellen met als doel het vak en de opleiding te promoten.

Prijsuitreiking

De winnaar plaatst zich voor de Euroskills 2012 in Franchorchamps en wordt gehuldigd als Vakkanjer Landbouwmechanisatie 2012. De wedstrijden zijn vanaf 13 uur toegankelijk voor publiek. Ook donderdagavond kunnen belangstellenden komen kijken.

De prijsuitreiking van alle wedstrijdvakken is op zaterdag 17 maart om 18 uur in de Conference Room van Ahoy Rotterdam. De wedstrijden zijn te volgen via www.vakkanjers.nl Vakkanjers.nl of www.mobielewerktuigen.nl Mobielewerktuigen.nl.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer