Ruim+1100+aanmeldingen+Gelderse+LTO+dag
©

Ruim 1100 aanmeldingen Gelderse LTO dag

De Dag van LTO Noord Gelderland trekt weer veel leden. Al meer dan 1100 aanmeldingen zijn nu al binnen voor deze ledendag op 24 februari in Burgers' Zoo in Arnhem. Het thema is Ondernemen met perspectief.

Het Gelderse LTO Noord-bestuur is blij met wederom de grote belangstelling. De kersverse voorzitter van LTO Noord Gelderland, Dirk-Siert Schoonman, kijkt uit naar de Dag van LTO Noord. 'Ik verheug me op de gesprekken met de leden en de lezingen van De Zeeuw en Van Dijk.'

Op deze dag is er aandacht voor actualiteit, beleid en ondernemen in de praktijk. En bovenal een gezellig samenzijn onder het motto Wij van LTO Noord. Met inleidingen van Frisco de Zeeuw (directeur Bouwfonds Ontwikkeling), Siem Jan Schenk (voorzitter LTO Noord) en Jan Jacob van Dijk (gedeputeerde landelijk gebied Gelderland).

Programma

De middag kunnen de Gelderse leden met hun partner (en kinderen) besteden in de dierentuin.

Meer www.ltonoord.nl/dagvanltonoordgelderlandinformatie over deze dag is te vinden op de website van LTO Noord.

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer