DSM heeft beste MVO-jaarverslag

DSM is de winnaar van De Kristal, de prijs voor het beste Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) jaarverslag van Nederland. DSM krijgt de prijs omdat zij het meest duidelijk de balans tussen mens, planeet en winst laat terugkomen.

DSM toont volgens het ministerie van EL&I de maatschappelijke betrokkenheid in de strategische visie. Het bedrijf dat onder meer kunstmest maakt, laat op concrete wijze de keuze voor mens en maatschappij zien. In het jaarverslag stelt DSM zich kwetsbaar op door ook zaken te vermelden die misgingen.

Het ministerie reikt De Kristal samen met de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants uit aan de organisatie met het meest transparante jaarverslag op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Mondial Movers en Bavaria

De winnaar van dit jaar is gekozen uit een kleine 500 bedrijven en instellingen. Naast de hoofdprijs voor DSM werden aparte prijzen uitgereikt aan Mondial Movers als beste MKB'er en aan Bavaria die de themaprijs voor grootste stijger in ontvangst mocht nemen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer