BBH promoot amaryllis in Duitsland

Bloemenbureau Holland promoot de amaryllis de komende weken bij de Duitse consument.

De bloementruck van BBH rijdt van 15 tot en met 25 november bij de Oosterburen rond en doet tien bloemisten aan, verspreid over de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. De producten die worden getoond in deze mobiele showroom en zijn te koop bij de desbetreffende bloemist.

Het doel van deze actie is de Duitse consument te inspireren met diverse boeketvoorbeelden met amaryllis. Hierbij wordt benadrukt dat de bloem niet alleen geschikt is voor het traditionele kerstseizoen maar ook al eerder.

Radio

De tournee 'So wärmt der Winter' wordt aangekondigd op de regionale radiozender in Nordrhein-Westfalen. In samenwerking met de zender is een spot tot stand gekomen die van 12 tot en met 25 november dagelijks te beluisteren is.

Daarnaast wordt ruchtbaarheid gegeven aan de actie via consumentenmagazines. Via Facebook en Twitter wordt de consument opgeroepen naar een speciale www.tollwasblumenmachen.de site te gaan.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  10° / 3°
  30 %
 • Zaterdag
  13° / -1°
  10 %
 • Zondag
  19° / 3°
  10 %
Meer weer