Beursnotering nu ook via video

De Landbouwbeurs in Emmeloord presenteert dit beursseizoen de noteringen voor aardappelen, uien, peen, tarwe en stro elke donderdag via een videopresentatie op de eigen website.

In de videopresentatie maken de secretaris of de voorzitter van de Landbouwbeurs Noord- en Centraal-Nederland (LNCN) de noteringen bekend. Ook geven ze daarbij een toelichting op de marktsituatie.

De landbouwbeurs is voor de video-opnamen een exclusieve samenwerking aangegaan met de website Boerenbusiness.nl. ‘Met deze voorziening geven we de agrarische ondernemers de mogelijkheid om ook vanachter hun computer de sfeer van de beursvloer te proeven’, zegt secretaris Maas van den Heuvel.

Betere transparantie

Van den Heuvel verwacht dat de videopresentatie bijdraagt aan verbetering van de transparantie bij het bepalen van de noteringen. ‘Ook hopen we meer moderne ondernemers te betrekken bij de activiteiten hier op de beurs.’

De video is wekelijks te zien op www.landbouwbeurs.comwww.landbouwbeurs.com of op de website www.boerenbusiness.nlwww.boerenbusiness.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer