Romijn kandidaat melkveehouderij

De vertrouwenscommissie beveelt Kees Romijn uit Langerak aan als kandidaat-voorzitter van de vakgroep Melkveehouderij van LTO Noord.

De vertrouwenscommissie heeft op verzoek van de vakgroep kandidaten geworven en geselecteerd. De commissie beveelt unaniem Romijn aan bij de afdelingsportefeuillehouders melkveehouderij van LTO Noord.

Zij nemen conform het sectorreglement melkveehouderij LTO Noord op woensdag 16 november het besluit of Romijn wordt voorgedragen aan het algemeen bestuur.

Melkveebedrijf

Kees Romijn is 44 jaar, gehuwd en heeft 2 kinderen. Samen met zijn vrouw heeft hij een melkveebedrijf in de Zuid-Hollandse Alblasserwaard.

Romijn voldoet aan de profielschets, aldus de vertrouwenscommissie. Hij heeft de ambitie en kwaliteiten voor de functie van voorzitter van de vakgroep Melkveehouderij.

Procedure

De werving van kandidaten heeft op 2 verschillende manieren plaatsgevonden. In de eerste plaats via kandidaatstellingen door de afdelingen, secties en klankbordgroepen van secties van de vereniging. In de tweede plaats op basis van sollicitaties naar aanleiding van advertenties in Nieuwe Oogst, op de website van LTO Noord en via andere interactieve media.

De vertrouwenscommissie heeft 3 kandidaten uitgenodigd voor een eerste gesprek. Deze gesprekken hebben geleid tot een nadere selectie van 2 kandidaten met wie een tweede gesprek is gevoerd en uiteindelijk tot de kandidaatstelling van Romijn.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer