Kunststof drukwand vooral hygiënischer

De nieuwe bewaarloods voor zaaiuien en aardappelpootgoed van maatschap Op ’t Hof in het Zeeuwse Sirjansland is uitgerust met drukwanden van kunststof.

Kunststof+drukwand+vooral+hygi%C3%ABnischer
© Nieuwe Oogst

'Het is een nieuw product dat we sinds kort aanbieden', zegt Johan Flikweert van Hanse Staalbouw over de kunststofdrukwanden als afscheiding in bewaarruimten. Het bouwbedrijf in Nieuwerkerk bouwde de nieuwe bewaarloods op het Zeeuwse akkerbouwbedrijf van de broers Izaak en Jaap Jan op 't Hof.

'Voordeel van kunststof ten opzichte van hout of beton is vooral de hygiëne', stelt Flikweert. 'Vuiligheid blijft minder snel plakken aan de wanden en bovendien zijn de kunststofwanden eenvoudig en snel te reinigen.'

Geen koudebruggen

Het kunststof materiaal levert volgens Flikweert een geringe isolatie en vormt geen koudebruggen. De delen van de drukwand zijn in alle afmetingen leverbaar en gemakkelijk te monteren.

De prijs voor kunststof is nog een fractie hoger in vergelijking met drukwanden van hout of beton. 'Maar als we grotere hoeveelheden kunnen bestellen bij onze leveranciers, is een scherpere prijs mogelijk', verwacht Flikweert.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer