Nieuwe opleiding glastuinbouw goed gestart

De Prominente Bedrijfsvoeringklas is de naam van een nieuwe praktijkgerichte opleiding voor professionals in de glastuinbouw die deze maand is gestart met 12 studenten.

De opleiding is opgezet door de Lentiz onderwijsgroep, het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en AB Zuid-Holland in samenwerking met het bedrijfsleven. De studenten zijn afkomstig van bedrijven uit de groente- en sierteelt.

De deelnemers worden tijdens de 2 jaar durende cursus via wekelijkse bijeenkomsten bijgespijkerd over teelt, klimaat, techniek en handel. Ook is er aandacht voor leidinggevende vaardigheden, inzicht in de bedrijfsprocessen, economie, energie en ICT.

Verder ontwikkelen

De opleiding is gericht op werknemers die al langer in de glastuinbouw werken en die zich verder willen ontwikkelen. De opleiding combineert werken en leren op MBO niveau 3 en is vooral praktisch ingevuld. De bijeenkomsten vinden plaats op de deelnemende bedrijven.

Bij voldoende aanmeldingen start per 1 februari 2012 een nieuwe groep. Meer informatie is te vinden op de www.mobiliteitscentrumglastuinbouw.nl Mobiliteitscentrum Glastuinbouw-site.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer