Koe cadeau bij aankoop woonboerderij

Makelaar Harry Spans uit Nieuwleusen geeft een koe cadeau aan iedereen die bij hem een fraaie woonboerderij koopt. De ludieke actie is vooral ingegeven door de crisis in de makelaardij, geeft hij in de Stentor aan.

Spans is met z'n makelaarsfirma Het Betere Boerenerf gespecialiseerd in woonboerderijen. En zijn broer heeft een melkveebedrijf, 'daar staat dan altijd wel een koppeltje.' Maar ligt er aan de actie eigenlijk geen denkfout ten grondslag, vraagt de krant zich af.

Boeren die een boerderij willen kopen om er te boeren hebben natuurlijk best belang bij een melkkoe. Maar burgers die er komen wonen vast en zeker weer heel wat minder. Een koe drinkt 150 liter water per dag en eet elk etmaal 10 kilo krachtvoer - dat maakt het voor de burgerman misschien wel wat omslachtig.

Koe in de wei

Maar de makelaar ziet het anders. 'Het ideaal van een woonboerderij is: een rietgedekte kap en een mooie boomgaard. En dan hoort er ook nog een koe in de wei, vinden we, en die geven wij daar dus dan zelf bij.'

Of dat nu net het 'unique selling point' is om zo'n boerderij te slijten, moet nog blijken - het loopt natuurlijk momenteel niet erg storm in de makelaardij. Maar Spans hoopt op betere tijden, www.destentor.nl/regio/nwoverijssel/9673314/Koe-kado-bij-aankoop-woonboerderij.ecevertelt hij aan de Stentor.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer