Knelpunt wordt kans vrouwen Overijssel

Wonen en werken in het landelijk gebied biedt kansen, maar levert ook beperkingen op. Overijsselse vrouwen die bestaande knelpunten om willen buigen in hun voordeel kunnen een enquête invullen.

Om ondernemende vrouwen in het landelijk gebied te ondersteunen, werkt project Ondernemende Vrouwen Overijssel de uitkomsten in praktische plannen uit. Dat gebeurt in opdracht van provincie Overijssel.

Het project wil graag weten welke knelpunten Overijsselse vrouwen ervaren op het gebied van voorzieningen in hun woon- en leefomgeving. Geïnteresseerden kunnen tot 8 oktober de www.ondernemendevrouwenoverijssel.nl/enquête%%enquête invullen.

Oplossingen

De vragen zijn op leefbaarheid, werkklimaat, (digitale) infrastructuur en financiën en beleid. Ook krijgen deelnemers ruimte om oplossingen aan te dragen. De provincie vindt het belangrijk dat het voorzieningenniveau in Overijssel in beeld wordt gebracht.

In opdracht van de provincie wordt het project uitgevoerd door Projecten LTO Noord in samenwerking met Rabobank IJsseldelta, Rabobank Vaart & Vechtstreek en Kamer van Koophandel Oost-Nederland.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer