Melkprijs Vreugdenhil blijft licht stijgen

De melkprijs van Vreugdenhil Dairy Foods laat ook in juli weer een kleine stijging zien, van 22 eurocent per 100 kilo. De prijs wordt vastgesteld op 49,59 euro per 100 kilo melk. De biologische melkprijs blijft gelijk.

Melkprijs+Vreugdenhil+blijft+licht+stijgen
© Twan Wiermans

De biologische melkprijs van Vreugdenhil voor juli 2024 blijft staan op 59,54 euro per 100 kilo. Daarmee is deze voor de derde maand op rij gelijk. In januari en februari was de melkprijs 57,93 euro en in maart en april 60,40 euro.

In vergelijking met de gangbare melkprijs, is deze notering opvallend. Gangbaar is tot nu toe namelijk iedere week in prijs gestegen, op één maand na. Biologisch volgde deze trend, totdat die prijs in mei een daling inzette.

De melkprijs is voor aftrek van de ZuivelNL-heffing, exclusief btw en inclusief de premies van Vreugdenhil Dairy Foods. De zuivelonderneming heeft drie premies: voor weidegang, duurzaamheid en kwaliteit. De prijs geldt bij een leverantie van 1,1 miljoen kilo melk en 4,45 procent en 3,58 procent eiwit.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  22° / 16°
  50 %
 • Woensdag
  21° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  23° / 11°
  10 %
Meer weer