Maatregelen voor verbeteren bodem- en waterkwaliteit

Welke maatregelen kun je als melkveehouder nemen als het gaat om alle opgaves rond bodem en water? Rabobank en Nieuwe Oogst stellen dit onderwerp centraal tijdens een gezamenlijk webinar op dinsdag 19 december.

Maatregelen+voor+verbeteren+bodem%2D+en+waterkwaliteit
© Rabobank

De Kaderrichtlijn Water stelt doelen voor de waterkwaliteit in 2027. Na stikstof is dit dé opdracht voor de sector. Hoofdredacteur Esther de Snoo van Nieuwe Oogst gaat hierover in gesprek met onder meer Jan Arie Koorevaar, directeur van de Open bodemindex en melkveehouder in veenweidegebied Alblasserwaard.


• Bekijk ook de video met Jan Arie Koorevaar

Ook Mark Wenneger en Jan van der Staak schuiven aan. Wenneger is melkveehouder in de Achterhoek en ervaren met peilgestuurde drainage. Van der Staak is melkveehouder in Ysselsteyn en bestuurder bij Waterschap Limburg. Zij vertellen wat investeren in bodem- en waterkwaliteit oplevert voor je bedrijf en je omgeving.

Het webinar wordt gehouden op dinsdag 19 december om 20 uur. Aanmelden kan op nieuweoogst.nl/webinar.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  8° / 3°
  60 %
 • Maandag
  7° / 3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  5 %
Meer weer