Finalisten RMV: Delaval, Hanskamp Agrotech en Lely Nederland

Delaval, Hanskamp Agrotech en Lely Nederland zijn genomineerd voor de Innovatie Award van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV). Volgende week dinsdag wordt de winnaar bekendgemaakt.

Finalisten+RMV%3A+Delaval%2C+Hanskamp+Agrotech+en+Lely+Nederland
© Easyfairs

Tijdens de RMV afgelopen najaar in Hardenberg en Gorinchem kon er voor de publieksprijs worden gestemd op tien genomineerde innovaties. Dit gebeurde online via de website van de RMV en in de Tunnel van de Toekomst op de beursvloer. Zowel in Hardenberg als in Gorinchem was de publieksprijs voor de Lely Sphere.

De vakjury heeft nu drie genomineerde innovaties bekendgemaakt: Delaval, Hanskamp Agrotech en Lely Nederland. De vakjury bestaat uit Pieter Stokkermans (redacteur veehouderij bij Nieuwe Oogst), Gertjan Zevenbergen (hoofdredacteur landbouwmechanisatie Tuin en Park Techniek en Veehouderij Techniek bij Agrimedia), melkveehouder Gert-Jan Brouwer uit Stroe (gastheer landelijke demonstratie Stroe) en Lucas van 't Hof (Head of Cluster Agri, Groen en Horti bij beursorganisator Easyfairs).

Dinsdag 17 januari benoemt de vakjury de winnaar van de RMV Innovatie Award 2022. Criteria waarop de jury de nominaties beoordeelt, zijn: hoe vernieuwend is het product, speelt het product in op actualiteiten uit de sector en wat is het onderscheidend vermogen?

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  29° / 17°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 17°
  20 %
 • Zondag
  22° / 18°
  50 %
Meer weer