Trekkers kijken op RMV Hardenberg

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg zijn dinsdag officieel geopend. Bezoekers van de beurs konden zich vergapen aan de vele trekkers op bijvoorbeeld het POAH!-plein en spijkerbroekhangen bij LTO Noord.

'Dit jaar is het de bedoeling om meer duidelijkheid te krijgen in deze rumoerige tijden', zegt beursorganisator Lucas van 't Hof. 'Hier kun je wellicht kansen ontdekken op het gebied van innovatie, zodat je bedrijf klaar is voor de toekomst.'

De echte duidelijkheid kun je hier niet krijgen, die moet uit Den Haag komen, benadrukt Van 't Hof. 'Maar wel antwoorden op vragen die je hebt als veehouder, akkerbouwer of loonwerker. Zo meteen begint een sessie over nieuwe ketensamenwerking. Je kunt als veehouder nadenken of je door wil met je huidige ketenpartner of dat je het wellicht zelf gaat doen. Die inspiratie hopen we de mensen te bieden.'

De Overijsselse beurs is woensdag en donderdag nog geopend van 13 uur tot 22 uur.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 11°
  20 %
 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  20 %
Meer weer