LTO Bedrijven investeert in energieadviesdienst Full Power Support

LTO Bedrijven wordt aandeelhouder van Full Power Support, dat onafhankelijk advies geeft aan boeren en tuinders over productie en verbruik van duurzame energie. Met de participatie hoopt de organisatie bij te dragen aan de duurzame transitie van de land- en tuinbouw.

LTO+Bedrijven+investeert+in+energieadviesdienst+Full+Power+Support
© Jan Anninga

Daarnaast wil LTO Bedrijven agrarisch ondernemers begeleiden in het genereren van toekomstbestendige verdienmodellen, naast de primaire agrarische productie.

LTO Bedrijven en Waltmans Beheer houden per 1 januari 2023 beide 50 procent van de aandelen in Full Power Support. Het in het Limburgse Nederweert gevestigde bedrijf is in 2013 opgericht door energieadviseur Nick Waltmans. De partijen beogen met de investering een verdere groei en professionalisering van de activiteiten.

Vorig jaar fuseerden LTO Bedrijven en Waltmans de handelsplatformen NLgroen, Megawind en Energie van Boeren binnen de joint venture. Het platform focust zich op de handel in groenrechten voor energie en biodiversiteitsdiensten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  4° / 1°
  70 %
 • Vrijdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  3° / -2°
  10 %
Meer weer