Webinar: Risicomanagement in de akker- en tuinbouw? Juist nu!

Nieuwe Oogst organiseert samen met accountants- en adviesorganisatie ABAB een webinar over risicomanagement. De financiële onzekerheden voor boeren en tuinders zijn groter dan ooit. De oorlog in Oekraïne heeft effect op energie-, grondstoffen-, kunstmest- en financiële markten. Boeren en tuinders ondervinden hier direct de gevolgen van en zien hun kosten snel oplopen.

Webinar%3A+Risicomanagement+in+de+akker%2D+en+tuinbouw%3F+Juist+nu%21
© Han Reindsen

Het webinar geeft inzicht in de situatie op de diverse markten en risicomanagement in de praktijk. Het wordt gehouden op maandag 14 november om 19.30 uur. Met medewerking van onder meer Rabobank, Peter van den Berg van AgroEnergy, akkerbouwer Egon van Lier uit Hoeven, Hendrik Jan ten Cate van LTO-vakgroep Akkerbouw en Vollegrondsgroente, Erik van Ophoven van Achmea en René Boots van ABAB.

Het eerder op 7 november geplande webinar over risicomanagement komt te vervallen. De onderwerpen die voor dat webinar gepland stonden, komen eveneens op 14 november aan bod.

Aanmelden kan via nieuweoogst.nl/risicomanagement.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  6° / -6°
  10 %
 • Donderdag
  5° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  10 %
Meer weer