Actiegroep Voll Gass op bezoek bij Van der Wal

Minister Christianne van der Wal voor Stikstof en Natuur kreeg vrijdagavond uit handen van actiegroep Voll Gass een brief waarin ze op staande voet is ontslagen. De minister ging met de boeren die met trekkers naar haar woonadres waren gekomen in gesprek.

Actiegroep+Voll+Gass+op+bezoek+bij+Van+der+Wal
© Eigen Foto

In de brief zeggen de actievoerders onder andere dat de Startnotitie Nationaal Programma Landelijk Gebied laat blijken dat de hele sector geëlimineerd dient te worden en dan in het bijzonder de Gelderse Vallei en de Peel.
Sectorbreed heerst het gevoel om niet gewenst te zijn, maar we willen ons niet naar de slachtbank laten l(ij)eiden, staat er in de brief. Dat is reden om het vertrouwen in de minister op te zeggen en haar op staande voet te ontslaan.

Bekijk hier het filmpje van het bezoek aan Van der Wal.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  20 %
 • Zaterdag
  9° / 5°
  60 %
Meer weer