DSV neemt Canadese Northstar Seed over

Deutsche Saatveredelung AG (DSV) uit Duitsland, moederbedrijf van DSV zaden Nederland, neemt 100 procent van de aandelen van het Canadese Northstar Seed over. De koop werd op 7 april gesloten, de komende maanden wordt de overname afgerond.

DSV+neemt+Canadese+Northstar+Seed+over
© Eigen Foto

Met deze overname beheert DSV niet alleen de eigen gebieden voor zaadvermeerdering in Canada en Noord-Amerika, maar krijgt het bedrijf ook toegang tot de Canadese en Noord- en Zuid-Amerikaanse retailmarkt. Daardoor wordt de aanwezigheid van DSV in Amerika aanzienlijk vergroot.

Het Duitse plantenveredelings- en zaadbedrijf heeft wereldwijd meer dan zevenhonderd medewerkers in dienst en een jaaromzet van meer dan 210 miljoen euro. Northstar Seed heeft dertig medewerkers en richt zich vooral op voedergewassen, recreatiegrassen en groenbemesters. Hiermee is het bedrijf actief op Canadese, Amerikaanse en andere internationale markten in Europa, Azië, Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer