Gebr. Weststrate verkoopt MacLouis Machinebouw

Landbouwmechanisatiebedrijf Gebr. Weststrate uit het Zeeuwse Krabbendijke heeft per 1 december zijn bedrijfsonderdeel MacLouis Machinebouw verkocht.

Gebr%2E+Weststrate+verkoopt+MacLouis+Machinebouw
© MacLouis

MacLouis is fabrikant van de geel met rood gekleurde uienrooiers, loofklappers, zwadverleggers en invoersets. Daarnaast levert het ook trekkerbumpers, frontgewichten en spatlappen. Het bedrijf kwam in handen van Weststrate na de overname van Louis Verburg uit Nieuwerkerk. Weststrate verkoopt dat bedrijfsonderdeel nu weer aan zijn oud-medewerker Maurice Vijverberg.

Vijverberg was al lange tijd verantwoordelijk voor het ontwerp en assemblage van de MacLouis-machines bij Weststrate. Vijverberg zal de productie voortzetten in een pand in Zierikzee, dat begin januari opent. Weststrate gaat vanuit zijn vestigingen in Krabbendijke, Goes, Koudekerke en Nieuwekerk door met merken als New Holland, Delvano en Toyota.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer