Thom van Campen (VVD) wil rust op het boerenerf

Een politiek dier is Thom van Campen (31). Hij is na tien jaar gemeenteraadslid in Zwolle en politiek assistent in Den Haag, nu landbouwwoordvoerder van de VVD in de Tweede Kamer. Bijna een half jaar heeft hij erop zitten als Kamerlid. Naast de portefeuille Landbouw mag hij ook stikstof tot een van zijn aandachtsgebieden rekenen.

Van Campen zegt zelf te hebben gekozen voor de landbouwportefeuille, omdat het een sector is waar ook politiek gezien nog veel werk moet worden verzet. De boerentrots is hem vooral opgevallen de afgelopen periode. Binnenkort start het nieuwe parlementaire jaar. Hij wil vooral met de boeren samen op zoek gaan naar oplossingen en zorgen voor rust op het boerenerf.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer