Het Melk Mysterie binnen één uur oplossen

Het probleem bij de melkveehouderij van familie Rommens is groot: de koeien geven geen melk meer. De oplossing van dit Melk Mysterie is te vinden in het escapespel. Op het erf en in de stallen op de boerderij in het Brabantse Hoeven voeren deelnemers daarvoor opdrachten uit. Die leiden uiteindelijk tot een vers glas melk.

Melkveehouder Corinne Rommens kwam tijdens haar zoektocht naar een nevenactiviteit een outdoor escapespel tegen. Ze zocht contact met de eigenaar en in nauwe samenwerking is er nu een escapespel gemaakt dat past bij de locatie en het boerderijleven.

'We willen de deelnemers ook iets meegeven over de boerderij en de problemen waar wij als boeren tegenaan lopen. Dus alle spelen hebben te maken met ons dagelijks leven. De problemen die ze moeten oplossen, komen uit de praktijk. En die hebben we omgezet in een speelse variant.'


Overal en laarzen

Het spel kan momenteel worden gespeeld in groepen van vier tot acht personen. Deelnemers krijgen een overal en laarzen en moeten binnen één uur tal van codes en sleutels bemachtigen. En als dat is gelukt, dan stroomt bij de familie Rommens de verse melk weer.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer