Betanal+Tandem%2C+de+nieuwe+standaard+tegen+onkruiden+in+bieten
Kennispartners Bayer Crop Science

Betanal Tandem, de nieuwe standaard tegen onkruiden in bieten

Betanal Tandem is een nieuw herbicide ter bestrijding van onkruiden in bieten. Het is de opvolger van Betanal maxxPro.

Betanal Tandem bevat 200 gram per liter fenmedifam en 190 gram per liter ethofumesaat, is een goede SC-formulering en past perfect binnen de LDS-onkruidbestrijding.

Betanal Tandem mag zes keer per teeltseizoen worden toegepast in een dosering van 0,5 tot 1 liter per hectare. De minimale interval is vijf dagen. Dat maakt Betanal Tandem uniek. De maximale hoeveelheid die mag worden toegepast per teeltjaar, is 4 liter per hectare. Dat is ruimschoots voldoende om een goede onkruidbestrijding te verzekeren.

Betanal Tandem wordt gecombineerd met metamitron en plantaardige olie, bijvoorbeeld Robbester of Actirob B. De dosering van Betanal Tandem is gelijk aan de dosering van enkelvoudige fenmedifam 160 gram per liter en Tramat 200. Per hectare wordt daarmee 25 procent meer fenmedifam toegepast. Betanal Tandem is goed mengbaar met alle in de bietenteelt toegelaten middelen.

• Download hier de productleaflet met werkingstabel.


Dit artikel is gecreëerd door onze kennispartner Bayer Crop Science

Bayer is wereldwijd marktleider in gewasbeschermingsmiddelen en zaden. Door biologie, chemie en digitale tools slim te combineren versnellen we innovatie in de...

Lees verder »


Meer artikelen van Bayer Crop Science »