Sallandse boeren met chocolademelk naar zorginstellingen

Sallandse melkveehouders brachten vrijdag 18 december letterlijk een warme groet over aan bewoners en personeel van verscheidene zorginstellingen in de regio.

Sallandse+boeren+met+chocolademelk+naar+zorginstellingen
© Eigen foto

De boeren brachten chocolademelkpakketten, uiteraard met slagroom en een mooie kerstgroet, op verschillende locaties om te laten weten dat in deze tijd extra aan de bewoners en zorgmedewerkers wordt gedacht.

Het initiatief van de actie komt van zuivelcoöperatie FrieslandCampina. Aan de oproep om zoveel mogelijk mensen rond de kerst te verrassen, werd in Salland ruimschoots gehoor gegeven. 'De oproep kwam ook voorbij in de deelnemersapp van Salland Boert en Eet Bewust. Uit alle hoeken van de streek, meldden collega-melkveehouders zich aan voor de actie. We hopen dat we hiermee een klein lichtpuntje kunnen brengen in een donkere periode', laat Heleen van Beek, coördinator van Salland Boert en Eet Bewust, weten.


Aan de deur geleverd

In tegenstelling tot vorig jaar toen de actie elders al werd uitgevoerd en er ruimte was voor een gesprek en gezellig samen zijn, werden de producten dit keer aan de deur afgeleverd. 'De boeren kregen de opdracht mee om de chocomel zoveel mogelijk op ludieke wijze af te leveren nu we helaas niet de kans hebben om met bewoners en personeel in gesprek te gaan.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  21° / 11°
  70 %
Meer weer