Slagers%3A+%27Wij+blijven+gewoon+open%2C+want+we+zijn+essentieel%27
Nieuws
© Twan Wiermans

Slagers: 'Wij blijven gewoon open, want we zijn essentieel'

Slagers hebben een essentiële rol in de voedselvoorziening en daarom verwachten slagers dat ze open mogen blijven. 'Slagers leveren voedsel en ook maaltijden en met name in kleine kernen. En spelen dus een essentiële rol', geeft directeur Marian Lemsom van Koninklijke Nederlandse Slagers aan.

Lemsom herinnert bovendien aan een motie die de Tweede Kamer in oktober aannam. Daarin is het kabinet gevraagd om te garanderen dat bij strengere coronamaatregelen naast supermarkten ook andere winkels die levensmiddelen verkopen open kunnen blijven.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  10° / -2°
  10 %
 • Vrijdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer