Bredal%2Dstrooier+K165+XE%2DSC+voor+loonbedrijf+in+%27t+Hulst
Nieuws
© Bromach

Bredal-strooier K165 XE-SC voor loonbedrijf in 't Hulst

Importeur Bromach uit Gorredijk heeft onlangs een Bredal kalk- en kunstmeststrooier afgeleverd. Het gaat om de eerste machine van dit type in de Benelux.

De Deense machinefabrikant Bredal heeft in samenwerking met Bromach, Bredal-importeur voor Nederland en België, de eerste K165 XE-SC van de Benelux in bedrijf gesteld bij loonbedrijf in 't Hulst in het Limburgse Ysselsteyn.

Deze volledig Isobus-gestuurde capaciteitsmachine, met een bakinhoud van 20.000 liter, kan zowel voor de verspreiding van kalk en kunstmest worden ingezet. Het XE-systeem zorgt voor een werkbreedte van 30 meter bij kalk en tot 48 meter voor kunstmest.


Dubbele overlap

Door de incentrisch draaiende schijven heeft de machine een dubbele overlap voor een optimaal egaal strooibeeld. Met behulp van een side-shift op het XE-systeem en twee onafhankelijk van elkaar aangedreven transportbanden kan er ook op gps met sectie-control met twaalf secties worden gestrooid.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  19° / 5°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 10°
  45 %
Meer weer