Actie+Tulpen+voor+voedsel+steunt+kwekers
Nieuws
© Haijo Dodde

Actie Tulpen voor voedsel steunt kwekers

In tijden van crisis ontstaan er mooie initiatieven. Terwijl de bloemenbranche zwaar lijdt onder de coronacrisis is er bij de supermarkten en toeleverende bedrijven voor de retail juist topdrukte. Via de actie Tulpen voor voedsel kunnen bedrijven in de voedselindustrie een bloemetje voor hun medewerkers kopen.

Deze medewerkers draaien op het moment overuren om de Nederlandse supermarkten continu te bevoorraden. 'We kopen in bij wie het slecht heeft, en laten dat vergoeden door wie het goed heeft', is de gedachte achter de actie van initiatiefnemers Michiel van ’t Hek en Wilma Mesman.

Op dinsdag 24 maart zullen de bossen bezorgd worden bij de medewerkers. De bossen moeten voor zondag 22 maart besteld worden. Volgens de initiatiefnemers is de actie succesvol als minimaal 10.000 bossen besteld worden. De actie wordt uitgevoerd door Tulpen Promotie Nederland, Van Der Slot Transport en ID Unlimited bv.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  24° / 14°
  70 %
 • Zondag
  24° / 17°
  50 %
 • Maandag
  23° / 16°
  50 %
Meer weer