Siloking+verkoopt+honderdste+elektrische+mengwagen
Nieuws
© Siloking

Siloking verkoopt honderdste elektrische mengwagen

Siloking heeft de honderdste elektrische zelfrijdende voermengwagen verkocht. Dat meldt de Duitse fabrikant van voermengwagens.

Siloking verkoopt sinds 2016 volledig elektrisch aangedreven voermengwagens. Na slechts drie jaar registreert het bedrijf honderd stuks verkochte elektrisch aangedreven machines. De machine gaat naar veehouders in heel Europa. De belangrijkste markten zijn Duitsland en Oostenrijk. Siloking introduceerde drie jaar geleden de driewielige Truckline 4.0 Compact 8.

Na de introductie van de 8-kuubs model volgden daarna de voermengwagens met een inhoud van 10 en 14 kuub. De elektrische aandrijving zorgt voor 0 procent uitstoot en weinig lawaai. De machines bieden de mogelijkheid om energie van zonnepanelen op te slaan. Omdat het voeren altijd op vast tijden plaatsvindt, kan de boer de accu machine tijdens de voervrije periode opladen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 13°
  50 %
 • Donderdag
  18° / 14°
  60 %
 • Vrijdag
  18° / 14°
  50 %
Meer weer