T%C3%B6nnies+neemt+Engelse+slachterij+C%26amp%3BK+Meats+over
Nieuws
© Eigen foto

Tönnies neemt Engelse slachterij C&K Meats over

De Duitse slachterij Tönnies heeft het Britse C&K Meats overgenomen. Die overname past in de strategie van Tönnies Fleisch die de positie op de Britse markt wil versterken.

C&K Meats werd in 1994 opgericht door de Broers Kevin en Chris Burrows. De Duitse marktleider kocht in 2018 vleesverwerker Riverway Foods, dat nu bevoorraad gaat worden vanuit C&K Meats. 'Wij hebben ons de afgelopen jaren gepresenteerd op de Britse markt en willen daar nu verder groeien', zegt Carsten Jacobsen, bij Tönnies verantwoordelijk voor de Verenigd Koninkrijk. 'Met C&K Meats kunnen wij onze positie verder versterken en en de verticale integratie uitbouwen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  13° / 5°
  60 %
 • Dinsdag
  14° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
Meer weer