Amerikaans bedrijf neemt Dutch Power Company over

Dutch Power Company (DPC) is overgenomen door het Amerikaanse Alamo Group Inc. Dat heeft het bedrijf uit Giessen donderdag bekendgemaakt.

Amerikaans+bedrijf+neemt+Dutch+Power+Company+over
© Hendrik Begeman

Alamo ontwerpt, produceert en distribueert machines waaronder een breed assortiment maaiers. DPC, eveneens producent van maaiers en machines, is bekend van de merken Conver, Herder, Precision Makers, Roberine en Votex.

Ron Robinson van Alamo Group: 'DPC is met haar machines en autonome techniek een uitstekende aanvulling op de productrange van Alamo. Het assortiment machines van DPC maakt ons aanbod compleet'. Algemeen directeur Peter Mouthaan van DPC vult hem aan. 'De merken van DPC profiteren van het grote netwerk van Alamo. Dit biedt ruimte voor versnelde groei.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 7°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
Meer weer