Amerikaans+bedrijf+neemt+Dutch+Power+Company+over
Nieuws
© Hendrik Begeman

Amerikaans bedrijf neemt Dutch Power Company over

Dutch Power Company (DPC) is overgenomen door het Amerikaanse Alamo Group Inc. Dat heeft het bedrijf uit Giessen donderdag bekendgemaakt.

Alamo ontwerpt, produceert en distribueert machines waaronder een breed assortiment maaiers. DPC, eveneens producent van maaiers en machines, is bekend van de merken Conver, Herder, Precision Makers, Roberine en Votex.

Ron Robinson van Alamo Group: 'DPC is met haar machines en autonome techniek een uitstekende aanvulling op de productrange van Alamo. Het assortiment machines van DPC maakt ons aanbod compleet'. Algemeen directeur Peter Mouthaan van DPC vult hem aan. 'De merken van DPC profiteren van het grote netwerk van Alamo. Dit biedt ruimte voor versnelde groei.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  34° / 16°
  10 %
 • Zaterdag
  34° / 18°
  10 %
 • Zondag
  33° / 20°
  10 %
Meer weer