Autonome voertuigen bij Louis Nagel

Probotig, gespecialiseerd in autonoom rijdende voertuigen, is overgenomen door De Dutch Power Company. Louis Nagel in Andelst zal zorg dragen voor de distributie en verkoop.

Autonome+voertuigen+bij+Louis+Nagel
© eigen foto Dutch Power Company

Voor de tweede keer dit jaar neemt The Dutch Power Company een bedrijf over. Begin dit jaar werd DPC al eigenaar van Conver uit Giessen. Afgelopen week werden de gesprekken met eigenaar Vincent Achten van Probotiq afgerond.

Probotiq heeft zich gespecialiseerd in het autonoom laten rijden van voertuigen die herhaalwerkzaamheden moeten uitvoeren. Denk daarbij aan het spuiten van boomgaarden, het maaien van golfterreinen en het uitvoeren van veelvoudige werkzaamheden in de akkerbouw.

Techniek

Als onderdeel van DPC ontstaat voor Probotiq de ruimte om sneller te investeren in de ontwikkeling van een nieuwe generatie autonoom rijdende voertuigen. De techniek van Probotiq wordt inmiddels ook toegepast op bestaande trekkers met een traploze transmissie.

Louis Nagel gaat zorgen voor distributie en verkoop. Als distributeur van Ag Leader gps-apparatuur in de Benelux en Duitsland, heeft Louis Nagel op dit gebied al ruime ervaring. Probotiq is vanaf heden gehuisvest in het pand van Louis Nagel in Andelst.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer