Koppert en Lely finalisten bij Familiebedrijven Award

Koppert Biological Systems, Lely Industries en Koninklijke Otolift zijn de finalisten voor de Familiebedrijven Award 2019. Dat heeft Stichting Familiebedrijven Award woensdag bekendgemaakt.

Koppert+en+Lely+finalisten+bij+Familiebedrijven+Award
©

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. De finalisten zijn gekozen uit vijfhonderd Nederlandse familiebedrijven. De winnaar wordt op woensdag 10 april bekendgemaakt. In de tussenliggende periode bezoekt de jury de genomineerde bedrijven.


Koppert Biological Systems is bekend van de natuurlijke bestrijding van plagen, hommels voor natuurlijke bestuiving en de ontwikkeling van biostimulanten voor versterking van gewassen. Lely Industries produceert melkrobots en andere machines voor de melkveehouderij. Koninklijke Otolift levert trapliften. De Dutch Flower Group won vorig jaar de Familiebedrijven Award.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer