Nautilus+Organic+zoekt+bio%2Dakkerbouwers
Nieuws
© Eigen Foto

Nautilus Organic zoekt bio-akkerbouwers

Telerscoöperatie Nautilus Organic heeft ruimte voor afzet in het akkerbouwaandeel van de groenten en fruitcoöperatie. De coöperatie zoekt onder andere telers met gewassen als peen en wortels.

Nautilus groeit gestaag en zoekt coöperatief ingestelde telers, juist ook op het gebied van akkerbouw. ‘We zijn op zoek naar nieuwe biologische bedrijven die hulp nodig hebben bij de afzet van de producten en die bekend zijn met de teelten’, zegt Dave de Bekker van Nautilus Organic.

Nautilus Organic is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Doel van de coöperatie is om voor de biologische telers een sterke marktpositie te realiseren door gezamenlijk in te zetten op verkoop en contractteelten. Daarnaast zijn marketing en het ontzorgen in administratie belangrijk, meldt de coöperatie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  6° / -3°
  10 %
 • Maandag
  7° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  8° / 3°
  50 %
Meer weer