Royal Brinkman opent lokatie Moskou

Royal Brinkman, toeleverancier in de tuinbouw, zet een Russische organisatie in Moskou op. Daarmee hoopt het bedrijf de export naar Rusland een extra impuls te geven, nadat het tegen importregelgeving aanliep.

Royal+Brinkman+opent+lokatie+Moskou
© Royal Brinkman

Met een website in het Russische en drie Russisch sprekende werknemers maakte de verkoop richting Rusland de afgelopen drie jaar volgens het bedrijf een forse groei door.

Vanwege de importregelgeving kon niet altijd geleverd worden; klanten wilden of konden niet altijd zelf importeren. Met de vestiging in Moskou wordt de toelevering naar zowel Rusland, als de voormalige Sovjet-landen vereenvoudigd, verwacht Royal Brinkman..

De eerste stap is het opzetten van een kantoor. In een volgende fase zullen ook medewerkers en voorraad in Rusland beschikbaar komen.

Jan Schuttrups, directeur International van Royal Brinkman: 'De Russische tuinbouw groeit snel en er is een groeiende vraag naar kennis en specialisme. We hebben al korte lijnen met telers in Rusland, maar om goede duurzame relaties op te bouwen, is het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn.'

Twaalf landen

Met de totstandkoming van Royal Brinkman Russia is de internationale tuinbouwtoeleverancier nu in twaalf vestigingslanden lokaal vertegenwoordigd.

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
 • Dinsdag
  8° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  14° / 5°
  85 %
Meer weer