AgriFoodTech Platform gaat zelfstandig verder

LTO Nederland en ondernemersorganisatie voor de technologische industrie FME zetten het AgriFoodTech Platform zelfstandig door.

AgriFoodTech+Platform+gaat+zelfstandig+verder
© Han Reindsen

Het Platform is drie jaar geleden van start gegaan als een driejarig programma met financiering vanuit de overheid. Afgelopen week is besloten dat het platform zelfstandig verder gaat.

Ook andere partners als 4TU en de Groene Tafel blijven graag betrokken bij het platform. Partijen zullen maatschappelijk verantwoord innoveren in de agrifood nog sterker onder de aandacht brengen en doorgaan met het organiseren van events en activiteiten.

Innovatie

Het platform gaat zich ook hard maken voor innovaties die veelbelovend zijn, maar nog niet ver genoeg zijn om geïmplementeerd te worden in de markt. Het platform helpt om de innovatie op korte termijn gereed te krijgen, zodat deze zo snel mogelijk bij de boer, tuinder of levensmiddelenfabrikant gebruikt kan worden.

Ook het AgriFoodTech Congres blijft bestaan, waarbij het platform wel de samenwerking met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit wil behouden.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer