Plantenkwekers+kopen+samen+kavel+voor+groei
Nieuws
© P. van Geest

Plantenkwekers kopen samen kavel voor groei

Plantenkwekerij P. van Geest en Westlandse Plantenkwekerij (WPK) hebben samen twee bestaande tuinbouwbedrijven in Naaldwijk gekocht om uit te kunnen breiden.

Door de aankoop beschikken zij vanaf 2019 over een gezamenlijke kavel van 10 hectare op de locatie in Naaldwijk. Dat geeft de samenwerkende bedrijven de ruimte om door te groeien en zo hun toekomstplannen te verwezenlijken.

Voor de eerste jaren zal Plantenkwekerij P. van Geest op de extra ruimte hortensia’s opkweken en zal Westlandse Plantenkwekerij de extra ruimte vooral gebruiken voor de opkweek van haar koolplanten. Op andere locaties van beide plantenkwekers ontstaat dan meer ruimte voor de opkweek van hun warme groenteplanten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  34° / 18°
  10 %
 • Woensdag
  25° / 18°
  10 %
 • Donderdag
  23° / 13°
  10 %
Meer weer